Hírek - Csabdi Iskola

/Goethe/

Csabdi Petőfi Sándor

Általános Iskola

Csabdi Petőfi Sándor
Általános Iskola
„A legtöbb, amit gyerekeinknek adhatunk:
gyökerek és szárnyak.”
Tartalomhoz ugrás

Márciusi programok, tudnivalók

Csabdi Iskola
Közzétette itt Hírek ·
- Március 7-én, kedden 17.30 órától a hitoktatók tartanak tájékoztatót a hit- és erkölcstannal kapcsolatos lehetőségekről, előtte, 17 órától Fekete Erzsébet és Gyuriczáné Sótér Éva adnak tájékoztatást az iskoláról az érdeklődőknek.
17.30-ra szeretettel várjuk a felsőbb évesek szüleit is.

- Március 10-én, pénteken 13 órától és március 27-én, hétfőn, 14 órától a Budaörsi Latinovits Színházban nézzük meg a Két Lotti, illetve a János vitéz c. darabokat.
Tájékoztatás a Közös ügyünk az iskola – Csabdi oldalon olvasható, a jelentkezők pedig papíron kaptak, kapnak további információkat. Az ebédet és uzsonnát az étkezők az indulás előtt megkapják.

- Március 14-17-ig a Határtalanul program keretében 7. osztályosaink Kárpátaljára látogatnak.

- Az iskolai március 15-i ünnepélyt 14-én, kedden 8 órakor tartjuk a kultúrházban. Kérjük, hogy ünneplő ruhában jöjjenek a gyerekek, és vegyenek föl kokárdát!
A községi ünnepély 15-én, szerdán, 9.00 órakor lesz.

- Március 23-án, csütörtökön 8 órától kora délutánig csigák, kagylók, ékszerek kiállítása és vására lesz a kultúrházban, amire a gyerekekkel átmegyünk.

- Március 20-án mezei futóverseny diákolimpia lesz Csákváron. Az utazás szervezése folyamatban van. További információkat az érintett gyerekek írásban kapnak.

- Több sportversenyen és egyéb versenyen is szeretnénk részt venni a közeljövőben. Ezekről aktuálisan tájékoztatást adunk.

- Tábori előzetes:
A túratáborra már lehetett, lehet jelentkezni, a program a Hírekben olvasható.
Szeretnénk napközi Erzsébet-tábort szervezni 2 turnusban, alsós és felsős korosztálynak.
Felhívom a kedves szülők figyelmét, hogy bármilyen, az iskola területén kívül szervezett, utazással járó programra csak aláírt szülői nyilatkozattal rendelkező gyerekeket tudunk elvinni. Az adott programok előtti napokban a gyerekek haza fogják vinni a nyilatkozatot, amit kérünk szépen elolvasni, aláírni és visszaküldeni.Copyright © 2016 Csabdi Petőfi Sándor Általános Iskola
Vissza a tartalomhoz