Hírek - Csabdi Iskola

/Goethe/

Csabdi Petőfi Sándor

Általános Iskola

Csabdi Petőfi Sándor
Általános Iskola
„A legtöbb, amit gyerekeinknek adhatunk:
gyökerek és szárnyak.”
Tartalomhoz ugrás

A közeljövőben a következő programok esedékesek

Csabdi Iskola
Közzétette itt Hírek ·
Kedves Gyerekek és Szülők!

A közeljövőben a következő programok esedékesek:

- Szeptember 28. (péntek): Tanítás nélküli munkanap, a Diákönkormányzat napja, hagyományaink szerint akadályverseny. Ezen a napon, reggel történik a szeptember 25-i énekverseny eredményhirdetése is.
A szokásos időben kell iskolába jönni, a 7. osztályosok alakítottak/alakítanak csapatokat, a nyolcadikosok lesznek az állomásokon pedagógusokkal. Az étkezést aznapra mindenkinek lemondjuk. Kérem, hogy reggelit, tízórait hozzanak magukkal a gyerekek. Ebédre hotdogot készítünk, mindenki kap, függetlenül attól, hogy étkezős-e. A beérkezőket ugrálóvár várja, ami délutánig itt lesz. Eredményhirdetést az összes csapat beérkezése és az eredmények összesítése után, kb. 13 órakor tartunk.

- Október 1. (hétfő) - a zene világnapja: Tanítási nap, az első 3 órára kell felszerelést hozni. 10 órakor indulunk külön busszal (kettőt fordul), illetve kerékpárokkal (a bicikliseket pénteken összeszámoljuk) Nagyegyházára a Hangistállóba, ahol fellépnek néptáncosaink, majd egy hangszer-bemutatóval egybekötött koncertet hallgatunk meg. Egy kis vendéglátás is lesz, amikor odaérünk. A koncert után a hazautazás szintén busszal, illetve kerékpárokkal történik, és az étkezősök mehetnek is ebédelni. A délután a szokásos módon zajlik.

- Október 3. - Házi matematikaverseny Zrínyi feladatokkal. A legjobb eredményt elérők, a helyezettek nevezési költségét a Zrínyi Ilona matematikaversenyre a pályázatból kifizetjük.

- Október 5. - Iskolai megemlékezés az aradi vértanúkról - 5. osztály.

- Október 11. - Házi szavalóverseny , még várjuk a jelentkezéseket!

A programokat az EFOP-1.3.9 pályázat általi támogatásból finanszírozzuk.
Kellemes és tartalmas időtöltést kívánok ! (A tanulást se hanyagoljátok el!)


Copyright © 2016 Csabdi Petőfi Sándor Általános Iskola
Vissza a tartalomhoz